maandag 27 april 2009

Mika

Er is er een jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is MIKAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

donderdag 23 april 2009

Milow

Vandaag zijn lieve Lijn en ik naar een concertje van Milow geweest!
Wooooooooooooooooooooooooooow het was echt uber vet!
Wij zouden graag met hem trouwen, en hij vast ook wel met ons als hij ons gezien zou hebben.... maar helaas!!
Lieve lieve lieve Lijn thanks voor de geweldige avond! Ik heb er zooo van genoten!!!!!

* foto's komen nog!

Rare dingen

Gisteravond, om precies kwart over 11, zat ik lekker aan een Quater pounder van de Mac....... Je kunt op rare momenten toch zin hebben in rare dingen!!! Zo heb ik al een paar dagen echte een groot verlangen naar dropsleutels met de helft fruit smaak, en dummies...Goulash kroketten waren van de week iets wat ik MOEST hebben, en gelukkig heb ik dan een lief broertje die dat even voor me gaat halen. In een keer kan ik het verlangen naar Spa rood niet meer bedwingen, of MOET ik cassis hebben! Zo heb ik het ook met materiaaltjes, als ik denk dat ik nieuwe kaarsjes moet hebben, MOET ik die hebben, het zelfde met kussentjes voor de bank, die niemand met me wil gaan halen, dus die er nog steeds niet zijn, groot irritatie punt! Het verlangen om op te ruimen heb ik meestal ook, maar de energie ontbreekt eigenlijk altijd, ook zoiets waar ik me sierlijk aan irriteer!Ik verlang er ooit naar om te niezen.... en kriebel dan met een tandenstoker zo lang in me neus, dat ik moet niezen. Het verlangen ( of verslaving) is dan ooit zo groot, dat als er geen stokjes bij me in de buurt zijn, ik echt kan gaan flippen! Raar maar waar... De dingen die ik MOET die wringen meestal niet zo naar de voorgrond, het zijn altijd de leuke en lekkere dingen, want naar sprayen en spruitjes verlang ik eigenlijk nooit......

woensdag 22 april 2009

Thanks

Lieve mensjes... Heeeeeel erg bedankt voor alle leuke en lieve reacties op Jzhmh!! Whoeoeoeoeoeo leukkkk!
Je kunt het terug zien op http://www.jzhmh.bnn.nl/ als je het niet gezien hebt, en misschien toch nog zou willen kijken!

dinsdag 21 april 2009

Lieve Marie

Je afscheid was prachtig, zoals jij was.
Nu ben je hier in mijn hart en koester ik de mooie momenten die er ooit waren!
Vanaf vandaag zoals je was!!!

Vanavond

Vanavond, op nederland 3 bij BNN, om 21.00 uur, bij Je zal het maar hebben ben ik te zien!
Waag het me niet uit te lachen, en waag het niet om na afloop iets over me dikke prednison kupke te zeggen! ZO !! hahahah! veel kijk plezier!

maandag 13 april 2009

Beroemde Momo

Morgen allemaal luisteren naar Goedemorgen Nederland, op radio 1,tussen 10 en half 11! Onze Momo komt daarbij vertellen hoe het is om op de lijst te staan en hoe je daarmee om gaat!
Luisteren dus!!!!

zaterdag 11 april 2009

De eerste keer...

Ik vond het in de middag een super goed idee, later toen we het werkelijk aan het doen waren verklaarde ik ons compleet voor gek..... Het was niet zoals ik in me hoofd had, het was koud en of we wel of niet nat werden, daar zaten we gespannen op te wachten, de eerste keer viel dus een beetje tegen, maar ja, wie gaat er dan ook op 10 april al bbqen?????

vrijdag 10 april 2009

Prinses

Vandaag is het 2 jaar geleden dat mijn lieve Prinses dood neerviel..
mijn maatje, mijn trots, mijn sesje! Uitleggen hoeveel verdriet ik gehad heb, heeft geen zin, want hoe kun je uitleggen dat je zoveel van een beest kan houden, dat wanneer ze dood gaat, een stukje van jezelf meegaat! Bijna 11 jaar was ze mijn moat, en elke dag denk ik nog wel even aan haar, en aan onze avonturen!! Hiahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

dinsdag 7 april 2009

Jarig!!!

Whoeoeoeoeoeoooeoeoeeooeoeoeoeoeeo
Er is er een jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat ben IK!!!

donderdag 2 april 2009

Nieuwe longen voor Twan

Allemaal kaarsjes branden, want er zijn longen voor Twan ( ook een cfer)!!!!
Bijna 5 jaar heeft hij hierop gewacht, en vandaag is het zover!!!!
We denken aan je Twan, zet hem op!!!!!!!!!!

* Wil je weten hoe het met Twan gaat, klik dan op zijn naam, bij mijn links naar andere Bloggers!

Inspiratieloos

Net in het zonnetje, nu voor de kachel, zit ik inspiratieloos te wezen. Ik zou wat kunnen schrijven over dat ik weer lekker thuis ben met infuus, of over hoe het nu met me gaat! Ik zou ook kunnen schrijven over het mooie weer, of over de knoppen die weer aan de bomen komen! Mika zou ook een mooi onderwerp zijn nu ze aan het opknappen is van haar operatie, of mijn aankomende verjaardag zou natuurlijk ook een geweldig onderwerp zijn! Over mijn dwarsliggende peg heb ik het liever niet, en ook niet over de spinnen die nu in hele legers weer in ons huisje zitten.Ik zou kunnen beginnen over de auto-zoek obsessie van mijn Dinges, of over dat ik dacht dat de paus met Pasen jarig was! De aflevering van Je zal het maar hebben, waar ik aan mee gedaan heb en 21 april te zien is om 21.00 uur op ned. 3, zou ook een onderwerp kunnen zijn.Ik zou kunnen schrijven over de cactussen die dood gaan in ons huis, of over de olijfboom die zijn blaadjes verliest en daarmee heel onze huiskamer bezaaid. Ik zou kunnen schrijven over mijn lieve Queen die te zien is als je hier op klikt...http://www.youtube.com/watch?v=aS9zj3dHtuA Ik zou moeten schrijven hoe trots ik op haar ben als ik hiernaar kijk! Ik zou flauwe grapjes kunnen gaan maken omdat het 1 april is vandaag...Genoeg dingen dus waar ik over zou kunnen schrijven, maar de inspiratie is ver te zoeken, dus laat ik het hier maar even bij!