woensdag 24 maart 2010

Fuckery

Acute afstoting is iets wat heel veel voorkomt na een transplantatie... toch hoop je dat je het niet krijgt. Afstoting, alleen het woord al bezorgd je kippenvel. Toch belde de dokter maandag op met de mededeling dat de hapjes weefsel, die ze genomen hebben afgelopen donderdag bij de bronchoscopie, tekenen van afstoting vertoonde. Het is nog minimaal, en gaan er daarom nog niets aan doen..... ieuwwww. Even wat extra controles, en ipv over 4 weken terug, volgende week terug FUCKERY..... Nou ja hopelijk komt het goed zonder grotere stappen en stoten ze eventjes gewoon niet af. Zo wel is er ook iets aan te doen, dus ginne stress... of misschien een beetje. Verder voel ik me kei goed, me rug gaat ook langzaam aan wat beter. Energie in overvloed en lucht genoeg.
whoeoeoeoeeoeoeooeeoeooeo.

Star Wars....

R2D2, Anakin,Darth Vader, Queen Amidala...... Wie kent ze niet???
Tineke en ik, zo goed als we zijn voor onze mannen, bereid om ons op te offeren, onze principes aan de kant te zetten... hebben zaterdag met pijn en moeite drie... ik herhaal 3 films van star wars gekeken. Twan ruim in de 20, en Rhino ruim in de 30 zaten erbij als klein jong. De films meepratend, compleet met bewegingen die alleen een Jedi kunnen maken. Joda van een meter bij een meter, een "echt" star wars geweer en een helm van een van de stormtroepers opgesteld in de kamer en de marathon kon beginnen. Een ding was zeker, R2D2 ( Tineke) en Jedi master Lielie hebben zich kapot gelachen , en niet alleen om de jongens.... WAT EEN KUT FILMS......

maandag 8 maart 2010

2 maanden en 1 dag.

Gisteren was het AL 2 maanden geleden dat ik nieuwe longen kreeg, er is veel gebeurd in die 2 maanden, waar ik er maar 1 van weet hahaha. Nu ben ik alweer lekker een weekje thuis. Bevalt super, heerlijk weer met mijn lieve Dinges op ons eigen bankje, hondje, vrienden, familie, buiten..... heel het huis vol voorjaar.Incl de bijna legen vissenkom, sommige vissen konden de spanning niet aan en zijn gestorven. HEERLIJK om weer thuis te zijn.