zaterdag 31 januari 2009

Van je "beste"vriendin moet je het hebben..


Van de kado's van je "beste" vriendin moet je het hebben!!!!!!
Maar alles is meteen goedgemaakt met een klein boekje met een beschermengel bij een nieuwe start!!
Hahaahahah thanks Marleen spermateen!


donderdag 29 januari 2009

Eindelijk..

Na lang wachten, veel slecht nieuws, opnames, en veel twijfels...... is het na een jaar toch gelukt!!!! IK STA OP DE LIJST!!!
Whoeoeeeoeeo!!!
EINDELIJK................ er is dus toch nog een beetje hoop!!!
UmcG Rulezzzz..... lalallalalalalalalalalalalallalaal!!

donderdag 1 januari 2009

2008

2008 is klaar, een jaar overvol! Mooie en minder mooie dingen! Vol met herinneringen en gebeurtenissen. Vol met dingen die ik vervloek en die ik niet wilde meemaken!
Vol beslissingen die ik heb moeten maken, die niemand zou moeten maken! Vol met veel liefde en vriendschappen. Vol met verdriet,boosheid en twijfels. Vol met overwonnen drempels.Vol met hoogtepunten en dingen die me overeind hielden, en die ik nu niet meer wil missen,Mika,Vincent Een deel van mezelf laat ik achter in 2008, een deel van mij is samen met mijn lieve Queen gestorven.In het afgelopen jaar ben ik er achtergekomen dat ik van niets of niemand meer houd op deze hele aardkloot dan van mijn lieve Rhino die altijd en overal achter me blijft staan om me overeind te houden! Een jaar vol dankbaarheid naar mijn lieve papa, mama, Wouter en Frans. Vol dankbaarheid naar mijn lieve familie. Vol nieuwe en afgesloten vriendschappen. 2008 was een overvol jaar..... niet echt mijn jaar. 2009 gaat het helemaal worden!! Ik voel het.........