woensdag 20 augustus 2008

Even weg..

Vanacht vertrekken we naar Frankrijk...
Even weg, even niks, even uitrusten...

tot na de vakantie...

.......

"Je krijgt nooit meer voor je kiezen dan dat je aankan"

Vandaag de laatste keer.... Nooit meer...

Dag lieve Queen..


vrijdag 15 augustus 2008

Samen, maar toch alleen...

Vandaag heb ik laten doen, wat ik eigenlijk vandaag met jou zou laten doen!
Voor je verjaardag kreeg je hem.... klein maar fijn, om onze vriendschap vast te leggen voor altijd! De afspraak stond al een paar weekjes gepland, en vandaag zou de dag zijn!

Alleen, zonder jou.... dubbel gevoel maar blij dat ik het vandaag toch gedaan heb!

Ik hoop dat je hem mooi vind lieve Queen.....


woensdag 13 augustus 2008

Mijn lieve Queen....

Gevochten...moe gestreden, helemaal op!

Gevochten... en dapper de strijd verloren!

Trots ben ik op haar..
Woorden zijn er niet, om uit te drukken hoeveel ik van haar hou, en hoeveel ik haar ga missen!



Dag lieve Queen van me....

donderdag 7 augustus 2008

De tuin......

Eindelijk!! Het is zover............... we hebben geen zandhoop meer, maar een heuse tuin!Een echte tuin....Met plantjes, gras en een terras.
Vanaf Maandag zijn mijn lieve Broers Wouter en Fransje en mijn Dinges bezig geweest om er iets moois van te maken..! Een hels karwei!!
Vandaag de laatste dingetjes gedaan, volgende week nog een keer een paadje leggen, en de puntjes op de i , En dan genieten!!!
Ik heb genoten van de verandering, en de dagen dat me broers me aan het lachen hebben gemaakt met hun domme acties en humor! Trots ben ik op ze, en dankbaar dat ze dit voor ons hebben gedaan!!
Ik ben er SUPER blij mee!!!












Klamboe..

muggen, ik haat ze, maar mijn dinges haat ze nog meer...
en gek word ik ervan als om de 5 min het lichtje aanging en mijn dinges op "jacht"ging naar die kleine onschuldige zoemende beestjes! Met een handdoek, vliegenmepper, shirt of met zijn handen gaat hij ze te lijf, met als gevolg een grote rooie plek op onze mooie wit geschilderde muren! Inmiddels werd het al een aardig groot kerkhof van muggen, en is onze muur eerder rood met zwart en hier en daar nog een half lijfje en hangende pootjes, dan wit! Dus een klamboe zou geen overbodige luxe zijn! Een besteld op Internet, en gister avond heeft mijn Dinges samen met Tien ( die dacht even gezellig wat te komen drinken, maar helaas werk aan de winkel ) de reuze klamboe opgehangen!!
Het was een klein gevecht, met meetlint, haakjes, boren en stofzuigers die niet aangezet werden!! MAAR........ hij hangt!! En wat hebben we vanacht goed geslapen, zonder zoemetjes langs onze oren, en enge moord taferelen!




woensdag 6 augustus 2008

meidenmiddag!

Zo af en toe moet je dat eens doen, je eigen optutten, leuke kleren aan en iets leuks gaan doen!
Vandaag werd het High tea! Samen met Joyce en Marieke gezellig een middag vreten en thee drinken tot je er misselijk van werd!
Er werd een hoop gelachen en onzin gepraat, en natuurlijk geroddeld zo als dat bij echte dames gaat! De thee werd gedronken of het ranja was, en de broodjes en de lekkere zoete hapjes werden met gemak naar binnengeschoven! En nee Oiske que si que no, is echt geeeeeen liedje van Belle Perez!!
Voor mij een geslaagde middag, thanks dames!





vrijdag 1 augustus 2008

Lieve Lijn..

Even een ere plekje op mijn site voor Marlijn!
Komt zomaar even mijn huisje helemaal poetsen!
Ik noen haar gestoord, zelf vind ze toch van niet..... Misschien is ze ook wel niet gestoord maar gewoon een vriendin uit duizende!!!

thanks lieve lijn!!!