zondag 22 november 2009

Held

Ik ben geen held, tenminste niet een die telt.Ik doe mijn best te blijven staan... (acda&de Munnik)

Je hebt superhelden. Met super power krachten, en meestal zijn ze onsterfelijk. Dan heb je nog een ander soort van helden. Helden met iets minder super krachten en die wel kwetsbaar blijken te zijn, en die op het eind toch niet zo onsterfelijk zijn als superhelden.Al zijn gewone helden dat in mijn ogen ook, onsterfelijk.Misschien omdat ik dat wil, of misschien omdat het gewoon zo hoort te zijn. Helden helpen andere mensen of dieren of dingen een beetje van hun onsterfelijkheid te geven, bescherming of hun liefde en zorg, al worden ze daar zelf soms slapper door. Superhelden zie je vaak in stripverhalen en films, en meestal zijn ze niet zo echt. Ongeloofwaardig en kinderachtig. Gewone helden zie je in de echte wereld, daarin zijn ze niet nep. Iedereen heeft wel een of meerdere helden om zich heen. Een voorbeeld, rolmodel, of steun die je nodig hebt om door te gaan. Zo heb ik ook heel veel helden, helden die me door mijn dagelijkse leven sleuren. Alleen heb ik een hele speciale held, misschien toch wel een superheld, met het hele pakket super krachten en in mijn ogen is hij onsterfelijk..... hij geeft mij een deel van zijn onsterfelijkheid, al word hij er zelf misschien kwetsbaarder door, want zo gaat dat bij superhelden. Ik heb mijn superheld, mijn Rhino nodig omdat ik zelf geen held ben,misschien niet meer, of misschien nooit geweest, en daardoor de laatste tijd toch wel minder onsterfelijk ben geworden. Maar door mijn eige lieve superheld komen we er wel....


14 opmerkingen:

Tamara M. zei

Mooi stukje over jou held, lieverd!! Dat je het nog maar heel lang mag volhouden met hem!!

xxx Tamara

Anoniem zei

Wat schrijf je dat toch weer mooi! Echt heel lief!

<3 x Daphne

Cash en Els zei

Rhino kan trots op je zijn, wat een lief stukje schrijf je over hem.
Groetjes, Els

Anoniem zei

in 1 woord..

MOOI!!!!

Dikke knuffel marie en Rem

Gwen haar leven zei

Mooi geschreven! En ik vind jou ook een held hoor. Knap van je dat je het allemaal nog volhoudt. Hopen dat die longen nu maar snel mogen komen.

Marjolein zei

Iedereen verdient zijn of haar superheld, zeker ook jij!
Een heel mooi stukje

Liefs, Marjolein

Mell! zei

Je mag jezelf ook wel als een held beschouwen. maar fijn dat je het zo goed hebt met jouw eigen held!
Mooi omschreven meid,

Kus!

Cindy zei

Geweldig Lie, erg mooi geschreven!
Jullie zijn allebei grote helden!

Dikke x Cindy

Bo zei

Mooi Lie!
jouw Dinges is zeker een held. Alhoewel ik jou ook een superheld vind.. zo 1 uit het echte leven.. en mocht je dat zelf niet vinden, dan ben je een groot voorbeeld voor velen.. bepaal zelf maar wat je wilt zijn dan ;)

Dikke knuffel!

Anoniem zei

Echt een heel mooi stukje!! Telkens weer verbaast het me dat jij zooooo ontzettend mooi kan schrijven! Ik krijg er gewoon kippenvel van!

Ga echt duimen voor je meid!

X Liefs Sanne

Anoniem zei

Lieve Lie,
wat mooi geschreven. kippenvel. Maar jij bent zeker ook een echte held. En iedereen die jou al langer kent weet dat. Nog steeds sta ik elke keer verbaast van hoe sterk jij bent! Ik ga duimen voor je longen.
Sterkte in de komende tijd.
x Mara

Anoniem zei

lieve lieve tante lielie,


jullie zijn samen 2 super helden!
ik hou van jullie

dikke knuffel en tot snel want vindt het fijn om bij jullie te zijn

liefs Lore

Denyce zei

Mooi stukje meis. Geniet van je held!

Liefs Denyce

Anoniem zei

Tijd voor een nieuwe blog heldinnetje!
Xx ex-rastababe