maandag 18 oktober 2010

Donorweek.

Deze week is het Donorweek.
Ik neem aan dat de meesten mensen die op mijn site komen, wel snappen hoe BELANGRIJK het is om donor te zijn! Ik kan er natuurlijk over mee praten, 8 Maanden geleden kreeg ik mooie goed werkende nieuwe longen. Dankzij een donor, een persoon, een persoon die er bewust voor heeft gekozen om na haar dood, mensen te redden!Als mijn donor hier niet voor had gekozen, zat ik hier niet meer...............
Nog steeds zijn er te weinig mensen donor.
En helaas gaan er nog steeds heel veel mensen kei hard dood, omdat er veel te weinig organen beschikbaar zijn! Ik heb de kans gekregen, en ik gun het IEDEREEN die in een soort van zelfde situatie zit.
Ben je nog geen donor? Gun het even een minuutje om het formulier in te vullen... dit minuutje kan misschien ooit een heleboel mensen weer een mooi leven geven!


www.donorregister.nl
Dank je.

3 opmerkingen:

Mell! zei

Mooi gezegd Annelie!

Ik sluit me er volledig bij aan dat ik het iedereen gun die het zó hard nodig hebben. Helaas ken ik er té veel.

Liefs, Mell

Denyce zei

Hoi hoi!

Mooi gezegd! Ik lees jou blog nu alsof het helemaal niet gebeurd is net zoals je altijd gewoon je blogjes plaatst, maar dat had nu anders kunnen zijn maar door je donor mag het nog steeds zo zijn!

Dank je voor je reactie op me blog!
Heb een nieuwe blog geschreven waarom ik het niet zelf kan aan maken enzo =p

Xxx

Frencanelli zei

ja jonge donor worden bots, ik vind da gewoon iedereen donor moet zijn vanaf het begin en moet afmelden als ze da niet willen. OF!! mensen die geen donor zijn mogen ook geen orgaan ontvangen

zo