vrijdag 21 november 2008

Mijn levens verhaal speciaal voor Momo

Speciaal voor Monique mijn boeiende levensverhaal...... omdat ik zo'n interesant en boeiend leven heb dat ik dat haar en niemand anders mag en kan onthouden!
Mijn leven begon natuurlijk toen ik geboren werd... al vanaf dag een was ik een kei leuk kind en altijd lief! Ik huilde nooit en bleek hoogbegaafd te zijn... ik kon op mijn 2e al lezen en schrijven en natuurlijk als een dolle rekenen! Op een dag op mijn tweede verjaardag moest ik naar het ziekenhuis, ik had een verkeerd potje pindakaas gekocht in de supermarkt ( jaja ik het wonder deed al boodschappen voor mijn ouders op mijn 2e) en kreeg daar gratis en voor niks cf bij! Hell yeah wat was ik blij.. en vierde dit natuurlijk met een groot feest, en toen is het feest ook echt begonnen! Ik haalde op mijn 7e mijn diploma op de universiteit en had een relatie met een leraar die verslaafd was aan heroïne.. Hij bracht mij op het verkeerde pad, en door hem ( hij heette kareltje lanterfanter) ben ik op mijn 10e na 3 jaar lang drugs en alcohol te hebben gebruikt beland in de afkick kliniek in Heerhugowaard! Mijn leven was zwaar en ik kropte al mijn gevoelens op..... waardoor ik me in de verkeerde dingen ging uiten, alweer..... ik kuste met vrouwen, kotste heeeeel erg vaak, hoevaak weet ik niet meer... heb door mijn cf verschillende keren in het ziekenhuis gelegen, ben de tel ondertussen kwijt, en ging met tegenzin naar mijn werk waar ik vervolgens mijn werk als rechter niet kon volbrengen omdat ik zwaar onder de verdovende middelen zat! inmiddels was ik 15 en helemaal op, en besloot dat het maar is afgelopen moest zijn! Ik melde me aan bij de AA en kwam zo van mijn alcohol en drug verslaving af! Ik kon weer gaan werken als rechter en ging daarnaast een studie doen voor putjes schepper, dit heb ik namelijk altijd al willen worden, maar door mijn hoogbegaafdheid durfde ik me niet in dit vak te interesseren..... ik had het gevoel dat ik dan niet gewaardeerd werd, terwijl het een beroep is dat niet gemist kan worden..... Uiteindelijk met veel moeite heb ik mijn diploma voor putjes schepper gehaald, en ben ik aan de slag gegaan bij stront en co.... nu 6 jaar later op mijn 21e ben ik gelukkig en trots op mezelf dat ik dit in mijn leven bereikt heb....... wie weet wat de toekomst brengt maar ik denk wel dat ik nu met trots kan zeggen dat ik geslaagd ben ik mijn leven............. bedankt voor uw aandacht!!!!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Jeetje mina men!! Ik dacht dat ik al niet spoorde!! Maar ik ben niet de enige gek merk ik!!

Ja ik zoende ook met vrouwen en kotste ook veel,kuste veel piemels en likte graag aan een goed ruikende kont!!En ben ook vett aan de dope, maar ben u sinds een jaar of 4 clean!! BeSt WeL MOeIljK!! Eigenlijk is het nooit meer goed gekomen!!! ik Pijp nu regelt de E-flow!! Vind het te klein, maar ja!! Als ik er een klacht over indien, moet de dwangbuis weer in!! Dus laat ik het hier maar bij!! Soms denk ik ook dat gewoon Sinterklaas in mijn kamer staat!! Heel vaagheid op een stok!! Ik was toch eigenlijk clean?? of toch niet!! Oja ik het Momomomomomomooooooo Hohho nou!! jA ik niet stoppen hhooohohohhhhohooooooooooo oja ik ben gewoon momomomooooooooooooooooooooooooooo XX

Anoniem zei

ben gewoon MOohhhoooomoooh owwe jooohooo!!!

Anoniem zei

Hee Lielie!

Zozozozo, dit hadden wij niet van jou verwacht!!
Nooit geweten dat je een diploma putjes schepper had! Wij vonden wel altijd dat je minder lekker rook =P Maar dat verklaart nu een hele hoop (stront)!
Nu nog diploma mutsen haken, maar dat komt nog wel denk ik!

Groetjes,
fam van Uytregt!

Bo zei

hahah ge bent me dr inne ;)

Anoniem zei

hahhahahahaha wat een geweldige reaktie's hahahahahhahahahahahah!!!

Monique XX

mama zei

Lief kind,
Ik schaam me dood! Ik had je nog zo gezegd dat je dit verhaal aan NIEMAND mocht vertellen. En ja hoor, wat flik je ons weer!! Niemand mocht weten dat je op de 2e al zelf met de auto naar het dorp ging om booschappen te doen. Wat denk je nou, krijgen we daar nog problemen mee? Gelukkig heb je niks verteld over je leven als prostituee en ook niet dat je door prins PW ten huwelijk bent gevraagd maar nee hebt gezegd omdat je hem te te dik en te lelijk vond. Gelukkig wilde je vriendin Maxima je wel uit deze situatie redden.
Meisje meisje toch, wat ben jij diep gezonken. Zal het ooit nog goed komen???? Maar je weet wat ik altijd zeg he:
niets is een totale mislukking; het kan altijd nog dienst doen als afschrikwekkend voorbeeld.
Liefs, mama

Anoniem zei

HAA die mama van jou!! hahahaha coole moetie men!! hhhahahaha Je hebt het niet van een vreemde!!Stel mee even voor aan je moetie zo even met een reaktie!! Haai moetie van lielie

Ik ben dus MoMo of te wel Monique!!
Wat een verhaal schrijft je dochter toch!! Echt zwaar met drugs?? Heeft ze ook vast vaak berooft!! hahahhahahaha daag coeliewoelie moetie!!

ja ik ben dan nog 35 jaar ook!! Moet je na gaan!! Hoe ontspoort ik ben!!


En voor lielie Dikke kus

Anoniem zei

Ahhh vandaaaaar dat je nu dus zo popie jopie bent:P
Ja ik dacht al, die annelie is wel heul erg populair hoe kan dat nu:P maar ik snap hem:P

Liefs Loes