donderdag 4 december 2008

Op, neer, nog een keer.....

En zo gaat het de komende weken, maanden hopelijk jaren.... elke 2 weken op en neer naar Maastricht voor een middeltje wat de prednison ( waar ik die dikke kop van heb, en nee dat is dus niet vanmezelf) moet vervangen..... Ben benieuwd of het gaat werken! Maar gisteren was dus de eerste keer, Je moet er 3 kwartier van te voren zijn, dan gaan ze het middeltje pas maken omdat het nogal duur schijnt te zijn! Spuiten ze het in..... moet je nog 2 uur wachten of je niet in shock raakt, gaat schuimbekken, of andere rare dingen gaat doen!!! En dan mag je weer naar huis! De wachttijd nĂ¡ de prik word wel korter als ik er een aantal gehad heb!
Dus........ Elke twee weken op en neer naar Maastricht, Als er nog vrijwilligers zijn die mee willen rijden???? Graag!!!

8 opmerkingen:

Marieke M zei

Heey lie,

Nou als het werkt dan is het goed he! Alleen wel een beetje eng dat je in shock kan raken... Mocht je nog een keer taxi nodig hebben, dan laat t mar weten.. Ik beloof alleen nie dat ik altijd kan.. ;-)

Veel plezier vanavond bij de sint!

Xx Marieke

Anoniem zei

Hoi Annelie,

Ik ben ook met Xolair begonnen, ik krijg a.s. woensdag mijn 3e dosis. Ik moet ook ruim een uur rijden voor deze shots. Het protocol is ongeveer hetzelfde als in Maastricht.
Misschien kunnen wel elkaar op de hoogte houden van de bevindingen? Hoe lang is bij jouw al ABPA bekend? Gebruik je dus ook chronisch pred en trisporal??
Als je wilt kun je me prive mailen op astridvanheeringen@hotmail.com.

Astrid (ook cf)

Gwen haar leven zei

Hee.

Je kent me niet, maar ik ben ook gister met Xolaire begonnen. Mijn IGE was dus 3000.. ik kreeg de hoogste dosering van allemaal. Geen bijwerkingen van gehad gelukkig.. Ik moet ook van de prednison af, want anders komt die bacterie die ik heb steeds weer terug.. Ik heb die ABPA al een paar jaar, maar nu speelt ie pas weer op. Succes! Ik hoop dat het gaat werken.

Gwen

Anoniem zei

Roep maar als je een x taxi nodig hebt hoor. En nu maar hopen dat het allemaal goed gaat.
x Mara

Anoniem zei

Hi Lie'tje...

Is dat dat nieuwe wat ik tv heb gezien wat ik toen aan je smste? Als ik een keer mee moet dan roept u maar dan ga ik dat regelen op mijn werk.

xxx

Anoniem zei

hey lieverd...
Gerrit is er altijd voor je!!
Geef me een belletje en ik probeer iets te regelen op t werk..
(PS of je zet de afspraak op vrijdag dan kan ik sowieso altijd) moehah kunnen we daarna meteen langs de schoonheidsspecialiste hihi

Love joe!!!
Kuss

Anoniem zei

heej meiske, taxi komt je morgen hale haha voor de rest is er altijd wat te regelen op het werk! We gaan wel langs de mac eh ahah
laat maar wete als je chauf nodig hebt
liefs uit lommel

mama zei

Hoi lief kind,
Bellen als je een datum hebt, taxibedrijf moeders staat altijd klaar, dat weet je.
Liefs, mama