maandag 22 december 2008

Wat als??

De meeste mensen hebben hun eigen leven in de hand. Je bent regisseur van je eigen leven, je maakt er tot zekere hoogte van wat jij wilt! Met ups en downs, maar die horen bij het leven. That's life. Wat nou als je je eigen leven grotendeels niet kunt regisseren, maar dat je lijf de regisseur is, en jij bent slechts de acteur in de horror film die hij regisseert? Wat als je dingen van hem moet doen, die je niet wil, dat je keuzes moet maken om de horror film zo mooi mogelijk te maken? Als je die mogelijkheid al van hem krijgt! Want uiteindelijk moet het toch zo worden zoals hij wil. Leuk of kut, moeilijk of makkelijk, Maar uiteindelijk trek jij aan het kortse eind en heb jij niks te zeggen over het script. Mijn regisseur word steeds minder aardig en begripvol, mijn horror film word steeds enger, en het script steeds iets minder leuk. Tot de film afgelopen is!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vroeg me al of hoe het nou ging... niet geweldig lees ik dus...

En ik maar zeuren, maar ja zoals jij wel eens tegen me zegt: dat is voor jou op dat moment belangrijk.

Maar door dit weer te lezen meis, druk je me weer met mijn neus op de feiten. Ik ben mijn eigen regisseur en ik heb gewoon niks te zeuren, want alles wat ik te zeuren heb, heb ik aan mezelf te danken.

Thanks wijffie xxx

Anoniem zei

Hoewel het onderwerp natuurlijk niet zo leuk is, vind ik het een hele mooie beschrijving van wat je doormaakt! Nog steeds geen uitgevers aan je broek hangen?
Veel sterkte en ik hoop dat je toch wat van de feestdagen kunt genieten.
x Mara

Ankie zei

schatje...

Geeft toch altijd een beetje een brok in mijn keel hoe jij de dingen kan beschrijven...Heb er erg veel respect voor en hou veel van je...
Hopelijk tot snel weer eens...

Dikke kus

mama zei

Lieve schat,
Een goede acteur kan de film maken of breken. En soms wordt de regisseur ontslagen en wordt het script omgegooid. Dus de moed niet opgeven voor er FINISH over het scherm loopt!
Liefs en knuffel,
Mama