vrijdag 28 november 2008

Stille onopvallende hint

Whoeoeoeoeoeoeooeoe.... Mijn "stille onopvallende" hint om mij allemaal kaartjes te sturen heeft gewerkt.
Werd ik net wakker, na mijn middag dutje, vind ik zomaar een hele berg post op mijn kastje!!!
dank je lieve mensjes!!!

Een voordeel

Woow ik heb een voordeel van het zkh ontdekt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! komt ie he.......

Het voordeel is dat mutsen haken in het zkh de tijd voorbij laat vliegen en de mutsen productie gigantisch is........................meer voordelen van het zkh kan ik even niet bedenken helaas! Ik wil graag naar huis, misschien dinsdag met infuus?!?!

Wondermiddel???




"Voorkom dat een irritante hoest uw leven gaat bepalen, neem vicks vaporub"




Goh misschien toch maar eens proberen dan, misschien gaat mijn irritante hoestje dan ook weg??

dinsdag 25 november 2008

Hotel AZM

Ik ben weer even in hotel AZM. Ben er deze keer redelijk vroeg bij, dus hopelijk ben ik er dan ook snel weer vanaf!!

Azm Maastricht
postbus 5800
6202 AZ Maastricht
afd a3 kamer 6

kaartjes zijn leuk... whoeoeeoeooeoeo!!!

vrijdag 21 november 2008

De schoonheisspecialist mevrouw

Vandaag mag ik weer naar de schoonheidsspecialist mevrouw.... Die al mijn mannelijkheid erin een keer aftrekt, en me weer tip top glad geharst en met een schoongemaakt en fris koppie na een uurtje weer buiten zet!!!!

Guur weertje...

Buiten is het guur, regen, wind, vallende blaadjes en heel erg donker.....
Net als in mijn hoofd!
Uit mijn ogen komt het grootste deel van de dag regen, gedachtes gaan als een wervelwind door mijn hoofd, en ik voel me als een blaadje dat van een boom valt..... slap en verrot, en het uitzicht is donker.
Depri???? Nee dat niet, gewoon even een dipje..................

Mijn levens verhaal speciaal voor Momo

Speciaal voor Monique mijn boeiende levensverhaal...... omdat ik zo'n interesant en boeiend leven heb dat ik dat haar en niemand anders mag en kan onthouden!
Mijn leven begon natuurlijk toen ik geboren werd... al vanaf dag een was ik een kei leuk kind en altijd lief! Ik huilde nooit en bleek hoogbegaafd te zijn... ik kon op mijn 2e al lezen en schrijven en natuurlijk als een dolle rekenen! Op een dag op mijn tweede verjaardag moest ik naar het ziekenhuis, ik had een verkeerd potje pindakaas gekocht in de supermarkt ( jaja ik het wonder deed al boodschappen voor mijn ouders op mijn 2e) en kreeg daar gratis en voor niks cf bij! Hell yeah wat was ik blij.. en vierde dit natuurlijk met een groot feest, en toen is het feest ook echt begonnen! Ik haalde op mijn 7e mijn diploma op de universiteit en had een relatie met een leraar die verslaafd was aan heroïne.. Hij bracht mij op het verkeerde pad, en door hem ( hij heette kareltje lanterfanter) ben ik op mijn 10e na 3 jaar lang drugs en alcohol te hebben gebruikt beland in de afkick kliniek in Heerhugowaard! Mijn leven was zwaar en ik kropte al mijn gevoelens op..... waardoor ik me in de verkeerde dingen ging uiten, alweer..... ik kuste met vrouwen, kotste heeeeel erg vaak, hoevaak weet ik niet meer... heb door mijn cf verschillende keren in het ziekenhuis gelegen, ben de tel ondertussen kwijt, en ging met tegenzin naar mijn werk waar ik vervolgens mijn werk als rechter niet kon volbrengen omdat ik zwaar onder de verdovende middelen zat! inmiddels was ik 15 en helemaal op, en besloot dat het maar is afgelopen moest zijn! Ik melde me aan bij de AA en kwam zo van mijn alcohol en drug verslaving af! Ik kon weer gaan werken als rechter en ging daarnaast een studie doen voor putjes schepper, dit heb ik namelijk altijd al willen worden, maar door mijn hoogbegaafdheid durfde ik me niet in dit vak te interesseren..... ik had het gevoel dat ik dan niet gewaardeerd werd, terwijl het een beroep is dat niet gemist kan worden..... Uiteindelijk met veel moeite heb ik mijn diploma voor putjes schepper gehaald, en ben ik aan de slag gegaan bij stront en co.... nu 6 jaar later op mijn 21e ben ik gelukkig en trots op mezelf dat ik dit in mijn leven bereikt heb....... wie weet wat de toekomst brengt maar ik denk wel dat ik nu met trots kan zeggen dat ik geslaagd ben ik mijn leven............. bedankt voor uw aandacht!!!!

dinsdag 18 november 2008

Gelukkig

Ik ben 3x het bergje af geweest met mijn snowboard...... daar word ik nou gelukkig van!!
whoeoeoeoeoeoeoeooeeooeeoeo!!!!!
Helaas geen actie foto, dan maar een niet actie foto.....

vrijdag 14 november 2008

Release me

Nog niks wijzer, nog niks verder! Ze zijn er nog niet uit....
Ze weten wel dat ze het eigenlijk niet willen doen, maar dat wisten we al! Ik word nu aangemeld in Groningen.De arts had al contact gehad met Groningen en daar wilden ze zoiezo meekijken!
Nu moet ik wachten op de oproep van Groningen wanneer ik daar heen kan voor gesprek! De 20e hebben ze in Utrecht nog een keer overleg. Van het ene naar het andere gesleurd, of we nu willen of niet! Maar we gaan er maar weer voor en gaan hopen op het beste!

dinsdag 11 november 2008

Utrecht

Vandaag was het gesprek , het gesprek wat mij, wat ons weer een heleboel hoop moest geven!
We hebben niet gehoord wat we graag zouden willen horen, en de hoop die ik had zakt iets verder weg......
Mijn rechterlong is verkleefd, niet een beetje maar een beetje heel erg...hierdoor word het slagen van de transplantatie een stuk kleiner..word het zelfs overwogen of het wel waard is mij te transplanteren.. of ze het risico wel willen nemen of het wel de moeite is me die kans te geven.
De helft ziet er wel wat in, de andere helft niet... discussie die al 6 maanden duurt. Morgen het laatste overleg, en het definitieve besluit...... doen ze het of doen ze het niet?
Doen ze het niet, word ik doorgestuurd naar Groningen, doen ze het daar niet, word ik doorgestuurd naar Leuven.. Een van de 3 zal me toch wel de moeite waard vinden?
Tranen... heel veel tranen, bang en tranen meer is er nu even niet!

zaterdag 8 november 2008

Design

Om even te laten zien hoe design achtig wij zijn...........
Hier een foto van de gister bestelde krukjes!


Missie

Samen gingen tien en ik op onze missie, recht op ons doel af, geen twijfel mogelijk dat we zonder onze missie thuis zouden komen! En we hebben het!!! Whoeoeoeoeoeo!!
SCHOENEN......... en ach ook nog 2 nieuwe broeken, die hoorde wel niet bij de missie, maar altijd makkelijk om te hebben, en nog een vest voor mijn Dinges, en aangezien de herfstkriebels gisteren weer genoeg ruimte in de kast heeft gecreëerd kan het geen kwaad! GELD MOET ROLLEN.. stelletjes paupers!!!!

Herfstkriebels

Ipv lentekriebels hadden mijn Dinges en ik vandaag herfstkriebels......en dan vooral gericht op achterstallige dingen ophangen, klerenkast uitruimen, en kasten in elkaar zetten! Ik wist voor de helft maar wat voor kleren ik in me kast had hangen en liggen, maar nu is het allemaal weer netjes geordend op kleur, met of zonder mauw, dik en dun, prijskaartjes eraf....... en allemaal op de zelfde hangertjes... ..... ..... hoezo autistisch???

vrijdag 7 november 2008

Mijn excuses

Mijn lieve dinges vind dat ik even wat recht moet zetten omdat het stukje hiervoor tekort doet aan onze design meubelen :P , ik weet dat ons huisje niet in elkaar valt als we IKEA roepen, omdat wij eigenlijk geen IKEA spullen hebben,omdat wij natuurlijk alleen maar design spullen hebben, en alleen de kleine prul natuurlijk van de IKEA komt!!! dus sorry lieverd......excuses geaccepteerd????? whahahahahahahahahahahaha...

Ikea...

"als je in ons huis IKEA roept, stort heel het huis in elkaar " zeiden Geer en Goor ooit...
Bij ons zal het niet veel schelen... Vandaag even nog een rondje gedaan in dat grootte geweldige mooie met vol staande hebben dingetjes gebouw, en zoals altijd weer geslaagd!

maandag 3 november 2008

Ik weet niet zo goed hoe ik het moet opschrijven, en of ik het wel kan opschrijven... of ik de juiste woorden wel kan vinden om uit te drukken hoe erg ik je mis! Je zit vaak, meestal hele dagen in me hoofd, ik probeer me te herinneren hoe je altijd lachte, en hoe je stem klonk, hoe we met elkaar deden, en wat we tegen elkaar zeiden! Ik lees de smsjes die ik bewaard heb, bijna iedere dag....ik mis je goede raad en je opbeurende woorden.. als ik mijn computer opstart zie ik jou.. zie ik ons samen op de bank... Ik zou willen dat het zo weer was.... hele dagen op de bank gezellig samen met jou.. Ik mis de telefoontjes 3x per dag en ik mis je 100 smsjes, ik weet niet hoe ik uit kan drukken in woorden hoe erg ik je mis, maar geloof me...... ik mis je zo erg dat het ongelooflijk veel pijn doet.


zondag 2 november 2008

weer thuis..

Mijn lieve Dinges is weer thuis, inclusief bulten en jeuk... morgen toch nog maar eens bellen naar het ziekenhuis!

zaterdag 1 november 2008

Mijn lieve Dinges

Een beetje geluk zullen wij ook nooit hebben... lig ik een keer niet in het ziekenhuis is het mijn lieve Rhino... ernstige allergische reactie op .......... dat weten ze dus niet!
hopelijk knapt hij snel op en mag hij weer snel naar huis zonder rare rooie bulten, jeuk, koorts en andere enge dingen!!!