woensdag 25 februari 2009

Dagje met Monique

Monique heb ik een tijd terug leren kennen! Na veel gebeld, gesmst, en gemsnt te hebben, besloten we dat we het wel eens tijd vonden om elkaar in real life te zien!
Vandaag was het dus die dag! Ik vond het best spannend, spannend om te zien met wie ik toch in een korte tijd flink bevriend ben geraakt, al was het dan alleen op afstand!
Whooeoeoeeeoeoeo.... en die spanning was er meteen af nadat we even flink geknuffeld en naar elkaar gekeken hadden, om te zien "wa vur vlis we in dun kuip hadde", was het ijs gebroken!
Het was meteen goed, en het was als snel duidelijk dat we ook zonder afstand ertussen met elkaar konden lachen, praten en gek doen! Monique voelde zich duidelijk op haar gemak bij ons, en dat was te merken aan haar scheten, en ritjes naar de koelkast! Geweldig!! S'avonds lekker gegeten, en daarna moest ze weer naar huis!! Jammer!! 'T was zo gezellig! Natuurlijk zijn er ook foto's gemaakt....... toch jammer dat het naar benede donderen van de koeienstoel er niet op staat!4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja schat, gaan we zeker snel over doen! Kom snel weer terug!

Was wel lachen ja, maar wie viel er nou van de stoel ;-)

Luf joe!! (L)(L)(L)

Anoniem zei

Het ziet er heeeel gezellie uit! Jullie hebben een superleuke dag gehad lees ik wel :-))

mama zei

It was nice meeting you Monique. En met je eerste opmerking na het handen schudden maakte je mijn dag extra super goed :-)
Greetz, Wilma

Anoniem zei

leuk dat jullie elkaar
ontmoet hebben ,
de foto,s zijn mooi ,kan ook niet anders he met zo,n knap stel als jullie ,
liefs marian