maandag 9 maart 2009

De Boom

Vroeger toen het nog oorlog was, en wij het heel erg moeilijk hadden, mijn Dinges en ik, want we hadden Mika toen nog niet! Hadden we van een tover meneer een paar olijfpitten gekregen!
Mijn Dinges wou ze heel graag opeten, omdat we hele erge honger hadden, omdat we alle bloembollen al op gegeten hadden! Maar zo wijs als ik toen al was, zei ik, lieve Dinges, wij planten deze pitten en wachten tot er een mooie olijfboom uit komt, en dan hebben we olijven in overvloed!!
Gelukkig, luisterde hij voor een keer naar mij, en ik plante zoals gezegt de pitten! Dagen, maanden, jaren, eeuwen wachten wij... zonder resultaat! Helaas...
Na het eigenlijk al opgegeven te hebben, stond ik vanmorgen om 7 uur op, om te gaan werken.... en wat zag ik????? In onze kamer stond een boom!!!!!!! Waren de zaadjes na al die jaren toch nog uit gekomen!!!!!! Maar gelukkig is het nu geen oorlog meer, en kunnen we gewoon weer andere dingen eten.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey schat

zitten er in de olijfjes ook gevuld met zalm, dan kom ik je boom kaal vreten!

Mooie boom!

Kus Monique (L)(L)(L)
Wakoewakoe

Anoniem zei

Zo dan,een paar dagen niet gekeken en meteen wat blogjes om te lezen!!
Enne volgende week dus lunsjun hè
xx Rastababe whahahahaaha

mama zei

Werken??? Ik geloofde het allemaal tot .....
Haha, lieve gekkerd.
Knuffel en kus, mama

Anoniem zei

Dude!

Een boom in je huis! Errug gaaf!
Als je het niet al te druk hebt met werken kom ik van de week graag langs om je boom en de zielige Mika te bewonderen...

Liefs Ankie