dinsdag 24 juni 2008

Onze Mika...

Maak kennis met onze Mika... ze is bruin met wit, 8 weken, terroriseert en sloopt, is lief, schattig en grappig en als je haar ziet ben je meteen verliefd op haar, tot dat ze in je tenen gaat bijten of je neus opzoekt om die aan te vallen!! Maar dat vergeet je weer snel als ze lekker bij je komt liggen en bescherming bij je zoekt..... tot dat.... ze het in haar kop krijgt en je kleren toch ook wel heeel erg leuk vind,aan je broekspijp of trui gaat hangen of de slaapkamer in rent en terug komt met je bh, sokken of een compleet setje.. ze maakt je aan het lachen met haar dolle 5 minuten en haar dappere acties tegenover de vissen, of de houte neushoorns! Alles is nieuw voor haar, en alles vind ze interessant.. boos kun je niet worden op deze kleine lieve ondeugende grappige rat!! 3 dagen is ze nu bij ons, ze maakt me gigantisch moe en houd me heel de dag bezig en af en toe zou ik haar achter het behang willen plakken!! Maar wat ben ik blij met ons hondje.... een nieuw vriendje, en niet meer alleen!!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

heej meiske
ziet er lief uit haha maar heeft hij ook een hokje waar hij in mag als ik langs kom haha vind hem nu al eng haha
dikke kus uit lommel Marieke

Anoniem zei

Ooooh wat een schatje, als ik langs zou komen zou ik hem helemaal plat knuffelen!!! Maar alleen ben je toch niet, je hebt je "dinges". Maar ja, die dingesen zijn meestal overdag weg (snik).
Een hond is echt een trouw maatje, is het een reu of een teefje???
Ik heb er drie (ieeeeeeeeeee) maar wel zorgvuldig verdeeld over mijn dinges en mijn schat van een mammie.
Geniet ervan en ben nog maar ff een jaartje lekker streng tegen hem, dan heb je echt een grote vriend voor het leven!
Geniet ervan en lekker moe worden hoort erbij, dat weet ik nog wel!!
Liefs, Hélène.

lielie zei

heey helene
Ja het is een schatje he..
We hebben er hier nu 4 rondlopen, en bij ons pap nog 3 dus honden genoeg!! het is een teefje!
Ik ken je helemaal niet ofwel?
kus annelie

Anoniem zei

Hoi, hoi.

Hahaha, grappig, blabla, maar ik ken je niet. Normale vraag hoor maar het staat er zo leuk enne het klopt wel dat we elkaar niet kennen. Ik heb ook een ernstige chronische ziekte en ik hou al drie jaar volgens mij zo'n beetje alle cfers bij op hun weblog. Maar ik heb nog NOOIT gereageerd op wat dan ook, al zou ik dat wel vaak willen... maar nu kon ik het niet laten, dat je van zo'n lieverdje bang kunt zijn. Mijn vriendin is precies hetzelfde, en het zijn zo'n scheetjes!!!!!
Maar ik lees dat er nog wel meer "gekken" rondlopen die meerdere honden hebben. Ja, zo verklaren ze mij altijd als ik zeg dat ik er drie heb, je raakt er gewoon verslaafd aan. Wist niet dat jullie er al drie hadden. Het enige nadeel vind ik altijd als ik in het ziekenhuis lig en dan kunnen ze niet alleen thuis blijven, gelukkig hebben wij een goede kameraad waar ze zo naartoe kunnen en ook goed verzorgd zijn.
SORRY, nu heb ik heel je blog volgekletst. Zet maar weer snel een lieve foto van Mika op de site enne nu ben ik natuurlijk ook benieuwd naar de andere geworden, dat begrijp je natuurlijk wel!
Veel succes met wachten op groen licht voor je transplantatie, ben je nog zenuwachtig??
Groetjes en dikke knuffels voor de doggies!
Hélène.

Sabrina de Reuver zei

Lieeeeeeeeeeeeee wat een snoeppieeeee!

xxx Sab