maandag 9 juni 2008

Voetbal


Hup holland hup, laat de leeuw niet in z'n hempie staan...
het is weer begonnen..... de zwetende , hijgende , schreeuwende, agressieve, en aanstellerige leeuwen zijn weer los gelaten!
ze mogen weer bewijzen hoe goed ze kunnen "voetballen" nederland een eer bewijzen en zorgen dat wij als "gewone"burger trots kunnen zijn op "onze"mannen!
Geïrriteerd zit ik met Rhino in me bed te kijken... na elke "val"ja val tussen haakjes want ze hadden net zo goed de toneel school kunnen gaan doen... klein voorbeeldje..... er word er een getackeld/ net als of en die valt alsof hij door een trein aangereden word, en grijpt vervolgens naar zijn hoofd???? snappen jullie het nog? wat heeft je voet met je hoofd te maken? ligt toch minstens 6 meter uit elkaar!
Vervolgens word er gescholden en gevloekt naar elkaar, wat kaarten uitgedeeld en klaar is de wedstrijd gewonnen, gelijk of verloren! Hebben ze het gewonnen dan ben je god en moet je natuurlijk zo rondlopen. verloren? tja dan is je wereld ingestort en denken ze dat ze noooit meer gelukkig zullen zijn en huilen de stoere leeuwen als kleine welpjes!!
Bah wat haat ik prof voetballers!!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

He Lielie,

Ben blij met je stukje over voetbal! Geef me de vijf, ik denk er precies zo over als jij. Dat snapt niemand dus ik ben blij dat ik een medestander heb. Als er weer een "belangrijke" wedstrijd is gaan wij gewoon iets echt leuks doen!! Hoe belangrijk is dat nou, dat rennen achter een bal; echt belangrijk dat ben jij bijvoorbeeld!

Dikke kus, tante mie xxx