vrijdag 5 september 2008

Besef

Iets gaan beseffen kan leuk zijn... of minder leuk!
Vaker minder leuk dan leuk, en meestal als je het opeens gaat beseffen ben je niet blij!
De minder leuke dingen ga je meestal beseffen, en de leuke dingen gebeuren gewoon, die gaan aan je voorbij alsof het "normaal is"... terwijl het fijner zou zijn als je de minder leuke dingen zo voorbij kon laten gaan, en de leuke dingen wat meer ging beseffen.....
Ik merk wel dat ik de laatste tijd de leuke dingen meer ga beseffen.... of misschien gewoon meer ga waarderen, en de minder leuke dingen aan me voorbij laat gaan.... al valt dat natuurlijk niet mee! Want hoe kun je aan je voorbij laten gaan, dat je nu weer in het zkh ligt? Hoe kun je aan je voorbij laten gaan dat je Mika mist? Je huisje? Hoe kun je aan je voorbij laten gaan dat je je nu gaat beseffen dat mijn lieve Queen echt echt echt niet meer terug komt? Hoe kun je aan je voorbij laten gaan dat je leven overhoop ligt door alleen een klote ziekte die je onderuit haalt?
Je kunt ze aan je voorbij laten gaan door aan de leuke dingen te denken die je nog hebt...... als je uit het zkh komt en weer even kan genieten thuis... Mika, mijn huisje, En dat je weet dat mijn Queen nu rust heeft, en dat je die klote ziekte wel gaat verslaan..... Maakt de dingen niet minder erg of het gemis niet minder, maar misschien na een tijdje wat dragelijker allemaal, na het besef moet je accepteren... hopelijk gaat me dat een beetje lukken en hoef ik me gewoon niet te veel te beseffen de komende tijd!

1 opmerking:

mama zei

beseffen dat je moet accepteren wat je niet kunt veranderen. Moeilijk meisje, maar je doet het super. Liefs mama X