vrijdag 26 september 2008

Zwakke mensen, ( BELANGRIJK)

Ja ze bestaan nog echt, de zwakke mensen, mensen die andere willen vervelen, stalken, boos of verdrietig willen maken met hun gedrag! Al een hele tijd word mijn moeder gestalkt door iemand, en aangezien ze niet hapt of niet regeerde hoe hij zou willen, is de stalker overgeslagen op mij..... Berichten plaatsen in mijn gastenboek zoals "je ziekte heb je te danken aan je moeder, je moeder is een cf hoer"is niet bepaald het soort bericht wat je wilt lezen als je je gastenboek opend!
Nou is het zover aan het gaan dat hij mensen uit mijn omgeving, en vrienden ook gaat stalken, omdat ik hem geblokkeerd heb! Berichten op hun gastenboek gaat zetten over mijn cf moeder en nog meer belachelijke dingen!
Het goede nieuws is dat we ondertussen weten wie het is, en dat de politie erachteraan zit! Morgen word er aangifte gedaan! Ik zou jullie willen vragen, om het bij jezelf een beetje in de gaten te houden, en als je zo'n berichtje geplaatst krijgt, het naar mij te mailen, ivm met de politie!
Als het gebeurd spijt het me verschrikkelijk, hopelijk word het snel opgelost!
Zwak zijn zulke mensen..... ik kots ervan!!!!!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

triest degene die zo iets doet is zelf egt te zwak egt zielig ga iets nuttigs doen zou ik denken ipv mense pesten triest hoor!!!!
kop op meid
luf u gr uit lommel marieke

Tamara M. zei

Heel zwak!! Sommige mensen weten niet beter dan dit:S

Hoop dat de aangifte werkt en jullie er geen last meer mee krijgen!

mama zei

Lieve Annelie,
Ik vind het verschrikkelijk voor jou en je vrienden dat die looser jou nou ook lastig valt. Je hebt het druk genoeg met overleven. Energie besteden aan dergelijke flauwekul is zonde van je tijd.
Goed dat je iedereen even hebt gewaarschuwd. Mensen, vooral niet vergeten door te sturen, hoe meer bewijs hoe sneller hier een eind aan komt.
Liefs, hou van je, mama

Hans zei

Lieve Annelie,
Laat je niet afleiden door die lummel!!!. Jij hebt genoeg aan je hoofd en een lieve reactie van je moeder,
XX Hans

Anoniem zei

Hey Annelie,

Wat lees ik nu zeg!!

Jij weet beter, maar goed neemt niet je pijn weg!! Laat die sukkel in zijn eigen sap gaar koken!!

Keep your head up lady!!!

liefs Monique XX