woensdag 3 september 2008

weg pac, weg derde tiet..

Beroerd, koorts pieken, kotsen, pijn op mijn rug..... raar! Ene uur lekker voelen en 2 uur later dood ziek ijlend in bed liggen te zweten.... en dat kwam niet door de cf..
Na een paar onderzoekjes, lek geprikt te zijn en wat dokter op de koffie waren ze eruit.... mijn pac ( kastje in me tiet voor mijn infuzen) was geïnfecteerd, en de bacterie zit dus in me bloed en daar word ik zo ziek van...........
FIJN.. er zal ook godverdomme nooit is iets goed gaan he!! Of een beetje goed dan.
Dus dat ding is er vanmorgen uitgehaald........ en nu zit ik met zo'n dom infuusnaaldje in me arm te koekeloeren! Verre van stoer en sexy..geef mij maar gewoon een derde tietje.
Ik krijg wel een nieuwe, maar dan moet eerst de bacterie uit mijn bloed zijn, en hopelijk fixen ze meteen even die lekkende kraan in me buik, want dat kan ook egt niet meer !

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh wij maar denken da die lekkende kraan uit je buik eruit ging, nu blijk je ineens nog maar twee tieten te hebben. Peg, Pac, poc, mickey, mic key, ab, graag ontvangen wij een verklarende woordenlijst voor dummie ziekenhuisgangers.
XXX Chris, Anneke en Vincent

Anoniem zei

Tjonge jonge tis idd altijd wat. Maar gelukkig weten ze nu wel wat het was. En wat is er met je lekkende kraan dan, want da heb ik denk ik ook nie helemaal meegekregen.
xjes Mara

Irèneke's wereld zei

Pff, wat een gedoe Annelie... :-(
Probeer je koppie niet te laten hangen, ook al wordt het je wel erg lastig gemaakt. Sterkte!

Liefs,
Irène