zaterdag 5 juli 2008

Van zwaan , naar lelijk eendje..Nee nee begrijp me nou niet verkeerd, ik vond mezelf echt geen zwaan vroeger, nooit gevonden en zal ik ook nooit gaan doen.. MAAR.. Tussen toen en nu zit een heel verschil. "vroeger" was ik nog "mooi" voller haar, mooier figuur, geen kromme rug, ik tutte me op, besteedde aandacht aan mijn uiterlijk, ging stappen, werd nagefloten op straat, had vriendjes, geen onzekerheid en geen schaamte... en nu?? Nu is het anders, je begint te zien dat mijn lichaam aftakeld, ik ga krommer lopen, heb geen gezond kleurtje meer, tut me niet vaak meer op ivm gebrek aan energie daarvoor, word niet meer na gekeken op straat, mijn haar valt uit en dan zullen we over mijn houding en figuur maar zwijgen plus de nodige littekens waar ik liever ook niet tegen aan kijk!
Om de 2 weken ga ik naar de schoonheidsspecialist, laat ik me lekker verwennen en pijnigen... om het gevoel te hebben er toch nog iets aan gedaan te hebben! Als ik nu onder de douche sta ben ik blij als ik er snel weer onderuit kan, en denk niet van shit ik moet mijn benen, oksels en bikini lijn nog scheren! Ik doe het wel... of laat het doen, maar wakker lig ik er niet meer van als ik stoppels op mijn benenen heb staan, of me haar is een keer niet zo vaak gewassen als anders! Als ik de deur uit ga, probeer ik me zo goed mogelijk voor de dag te laten komen en doe ik wat beter mijn best ervoor, maar thuis zit ik in jogging broek en slobber trui van mijn dinges! word ik er gelukkig van... neuj niet echt, wat ik nou eigenlijk probeer te zeggen is dat ik het tutten en mooi maken zijn mis, ik mis de tijd van het zwaantje, en de tijd dat ik me druk maakte om hoe mijn haar zat.... ik mis de tijd van "gewoon"mijn dingen kunnen doen zonder beperkt of vermoeid te worden door mijn grote vriend cf !!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

!!!!! JIJ bent nog altijd de knapste van boksheide 27 !!!!

groetjes lelijkste eendje

Bp zei

lieve Lie!
het gaat niet om uiterlijk maar om innerlijk en jouw innerlijk is meer dan mooi!
maar ik snap heel goed dat je je zo voelt! maar je doet het super meisje! ik ben trots op wie je bent! en heb heel veel bewondering voor jou!!
een dikke knuffel en kus voor jou

Sabrina de Reuver zei

Lieve Lieeeeee,

Je bent de allermooiste vrouw op aarde! Eerlijk waar.

Dikke kus van mij