dinsdag 15 juli 2008

Zeepbel...

Plop, plop, plop.... Een voor een springen ze kapot. Ze gaan opeens of heel langzaam, ze gaan kapot door een aanraking, door minder leuke gebeurtenissen of omdat ze gewoon al heel lang rond zweven!.. ze spatten uit elkaar en spatten op mijn neus... ze zijn er overal en het worden er steeds minder. Soms komt er een bij en worden het er weer meer!! En als ik goed kijk, zie ik er nog heeeel veel! Heel veel zeepbelletjes waar ik op mee zweef, die niet kapot gaan, ze knappen niet meer uit elkaar, ze blijven zweven.... en er komen er nog heel veel bij! Rhino, die kleine Mika, Vrienden, familie, terrasjes pakken, zelf wat boodschappen doen, de zon, Mijn eigen huisje, lekker eten, gezelligheid, film kijken, chips eten, mijn visjes, en ga zo maar oneindig door, en al deze mooie en vaak kleine dingen zijn een zeepbel waard die erbij komt, of blijft zweven.... Die niet kapot te krijgen zijn. Dit zijn de zeepbellen waar je op kan teren die je overeind houden, en je net dat beetje hulp of kracht geven om in de belangrijkste zeepbel te blijven en dat is de zeepbel van het leven.. En dat is wat ik wil blijven doen zoveel mogelijk leven en genieten!!!!!!!! En dat gaat vanaf nu wel weer lukken!!

6 opmerkingen:

Mars zei

Je bent een BIKKEL!!!!

LIESERD!! zei

Wat een mooi stukje!

Kus van je eigen Queen!

Kim zei

Hi Annelie,

Ik lees al een tijdje je site en vond dit zo´n lief stukje dat ik wel moest reageren! Heel veel sterkte de komende tijd en hopelijk komen er snel 2 grote vol met lucht zeepbellen in de vorm van longen!

xx

Sabrina de Reuver zei

Had ik maar 1% van de kracht die jij hebt.

Lie, je bezorgt me elke keer weer KIPPENVEL.

Love you meisje, ook al ben ik voor jou misschien ook wel een spattende zeepbel.

xxx

Anoniem zei

wauww Patje...
Wat een mooie woorden!!!

I love joe
kus Gerrit

Anoniem zei

Lielie,
ik vind je stukjes elke keer mooier worden. Je krijgt ook steeds meer fans zo te zien!

Alles goed met Mika? Onze Klaas hier wordt steeds feller. Grappig, maar dat betekent soms ook streng zijn en dat vind ik dan weer minder.

Ik hoop dat snel ziens,
x Mara